Το Ι.ΔΙ.Σ. εκδηλώνει ενδιαφέρον να απασχολήσει δόκιμους ερευνητές σε εθελοντική βάση, επί μια περίοδο εννέα (9) περίπου μηνών και, συγκεκριμένα, από τον Οκτώβριο 2021 μέχρι και τον Ιούνιο 2022. Κατόπιν επιλογής, θα δημιουργηθούν ομάδες εργασίας, οι οποίες θα στελεχώσουν τους Τομείς: 

Οι δόκιμοι ερευνητές θα ασχοληθούν, υπό την εποπτεία στελεχών του Ι.ΔΙ.Σ., με την παρακολούθηση, τεκμηρίωση και ανάλυση εξελίξεων, με την έκδοση ενημερωτικών δελτίων, καθώς και την επιμέλεια των ιστοσελίδων του Ινστιτούτου για τις προαναφερόμενες θεματικές περιοχές.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι τελειόφοιτοι προπτυχιακοί ή μεταπτυχιακοί φοιτητές του Παντείου ή άλλων ΑΕΙ της ημεδαπής ή αλλοδαπής, με ειδίκευση σχετική με τις θεματικές περιοχές των Ομάδων Εργασίας.

Θα ληφθούν υπόψη: βαθμολογία, γνώση Αγγλικής ή/και άλλων γλωσσών και ιδιαιτέρως γλωσσών των εξεταζόμενων περιοχών, καθώς και άλλα τεκμήρια που πιστοποιούν το ενδιαφέρον τους για τους Τομείς. 

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

Τα δικαιολογητικά μπορούν να υποβληθούν μέχρι την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 (ώρες 10.00-14.00) στα γραφεία του Ι.ΔΙ.Σ. (Χίλλ 3-5, 105 58 Πλάκα).  Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να στείλουν τα δικαιολογητικά τους ταχυδρομικά θα πρέπει να λάβουν υπ’όψιν τους την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων (Τετάρτη 13 Οκτωβρίου) και όχι την ημερομηνία αποστολής τους.

Από τη Διεύθυνση του Ι.ΔΙ.Σ.

 

* Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους και για παραπάνω από έναν Τομείς.  Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να έχουν αντίστοιχο αριθμό αντιτύπων των δικαιολογητικών τους.

What's your reaction?
10Cool0Upset2Love1Lol

Add Comment

  • ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
  • Χίλλ 3-5, 105 58
  • Αθήνα

ΙΔΙΣ © 2024. All Rights Reserved.

to top